Oslo-selskapet Sunergy skal prosjektere og levere solcelleanlegg på Salomonøyene i Stillehavet. Dette er fra et annet solcelleanlegg på øya Tarot. Foto: sunrise

Oslo-bedriften Sunergy prosjekterer og leverer solcelle- anlegg til sivilsamfunn på Sri Lanka og Salomonøyene.

[abform_energi]
Sunergy AS har etablert et joint venture-selskap med det srilankiske selskapet Meewella Land and Construction Ltd, et av de største industriselskapene på øya innenfor utbygging av eiendom, deriblant fornybar energi. Sri Lanka Nå er de i gang med å prosjektere fire solcelleanlegg på til sammen 10 MW i landsbyer rundt...
Artikkelen er 635 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.