aveleo
Et av Aveleos' solcelleanlegg i Italia. Foto: Aveleos

Solenergiselskapet står på at de er ført bak lyset og vil reversere en handel på 1150 millioner kroner.

EAM Solar ASA begjærte privat straffesak i Oslo tingrett mot Enovos Luxembourg S.A. Grunnlaget for begjæringen var at Økokrim henla selskapets anmeldelse av Enovos i mai 2021.  Saken gjelder et kjøp av 31 solkraftverk i Italia fra Enovos’ datterselskap Aveleos i 2014. Disse solkraftverkene viste det seg var involvert i...
Artikkelen er 1396 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.