Rånåsfoss kraftstasjon (bildet) i Glomma er tilfeldig valgt som illustrasjonsfoto. Foto: Atle Abelsen

Den særnorske bruken av unntak fra EUs vanndirektiv får kritikk av EU-kommisjonen.

Energiteknikk fortalte for et par uker siden om den utstrakte bruken av unntaksbestemmelsene i EUs vanndirektiv. Det viser seg at Norge krever unntak fra kravene til tiltak for å forbedre den økologiske tilstanden i våre vassdrag oftere enn alle andre land i EU og EØS til sammen. Nå har EU...
Artikkelen er 1014 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.