Illustrasjonsfoto: Faurefjellet vindkraftverk. Foto: Norsk Vind

Bjerkreim kommune krever mer konsekvensutredning ved vindkraftutbygging på Faurefjellet, men vil ikke gi utbyggeren mer tid.

Etter at Bjerkreim kommune opprinnelig var positiv til at Norsk Vind Faurefjellet AS skulle få bygge en 67,2 MW stor vindpark (tolv turbiner) på Faurefjellet i Rogaland, snudde stemningen etter kraftige protester fra illsinte vindkraftmotstandere i 2019. Vindparken skulle opprinnelig stått ferdig før jul i fjor, men stadig nye krav...
Artikkelen er 214 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.