Faurefjellet vindkraftverk. Foto: Norsk Vind

Bjerkreim kommune krever mer konsekvensutredning ved vindkraftutbygging på Faurefjellet, men vil ikke gi utbyggeren mer tid.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Etter at Bjerkreim kommune opprinnelig var positiv til at Norsk Vind Faurefjellet AS skulle få bygge en 67,2 MW stor vindpark (tolv turbiner) på Faurefjellet i Rogaland, snudde stemningen etter kraftige protester fra illsinte vindkraftmotstandere i 2019. Vindparken skulle opprinnelig stått ferdig før jul i fjor, men stadig nye krav...
Artikkelen er 214 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.