mast
Foto: Laila Høivik/NVE

Omsetningen av elektrisk kraft i mai 2022 var 80 prosent høyere enn samme måned i fjor.

[abform_energi]
Dette viser månedsstatistikken fra SSB. Omsetningen av elektrisk kraft var i mai måned på 30,357 milliarder kroner. Det betalte altså kundene 80, 3 prosent mer for enn i mai 2021, til tross for at produksjonen i mai år var 10,7 prosent lavere enn mai 2021. Årsaken er mye høyere kraftpriser...
Artikkelen er 85 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.