Anleggsplassen der Nexans Norway bygger sitt nye tårn (til venstre) slik det så ut for noen dager siden. Foto: Nexans Norway

Dynamiske kabler til flytende havvind-turbiner og krav om stadig lengre og dypere sjøkabler presser fram Nexans' nye superfabrikk i Halden.

Den norske sjøkabelprodusenten er allerede i gang med å regne på prosjekter der de kan få bruk for de nye mulighetene som den nye sjøkabelfabrikken på Knivsø i Halden vil gi dem i årene framover. Kapasitetsøkningen i Halden gir også mer mening til deres nye kabelskip CLV Nexans Aurora som...
Artikkelen er 765 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.