Dammen i Vigelandsvannet.Foto: Agder Flekkefjord Tidende

Etter et halvt års forsinkelse kunne endelig Skråna Kraft kople de to småkraftverkene på nettet.

Forsinkelsen skyldes manglende kapasitet i Ertsmyra transformatorstasjon, skriver avisen Agder Flekkefjord Tidende på sine nettsider. Nå er Agder Energi Nett AS (AEN) klar med en kapasitetsøkning, slik at Skråna Kraft AS og andre småkraftprodusenter kan kople seg til. Måtte forsterke Til Agder Flekkefjord Tidende sier kommunikasjonssjef Nils Tore Augland i...
Artikkelen er 256 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.