Norsk Grønnkraft har bygd blant annet Mork kraftverk i Lærdal for HafslundEco. Foto: NGK/Rune Skjevdal

Et samarbeid med Norsk Grønnkraft skal forsterke deres markedsposisjoner, hevder begge selskapene.

Styreleder Endre Fløystad i Hywer viser til at Hywer og Norsk Grønnkraft har lang erfaring og ledende kompetanse innen vannkraft. Nå skal de samarbeide om å bygge videre på prosjektporteføljen. – Nå skaper vi et unikt kompetansemiljø i en industri som vil spille en viktig rolle i det grønne skiftet...
Artikkelen er 276 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.