Rune Skjevdal (t.v.) og Bjarte Skår. Foto: NGK/Frode Grimelid/Firda

Rune Skjevdal tar over sjefstolen i Hywer, mens Bjarte Skår begynner i Småkraft.

Etter å ha brukt to tiår på å bygge opp tidligere Brødrene Dahl Vasskraft AS, nå Hywer AS, fra å være kun en leverandør av ventiler, rør og luker til å bli en totalleverandør inkludert engineering, prosjektering og bygging av nøkkelferdige småkraftanlegg, forlater nå Bjarte Skår (48) direktørkontoret i Hywer...
Artikkelen er 345 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.