Utbygging av havvind kan komme i konflikt med fiskeriinteressene. Foto: AdobeStock/Анна Костенко

Industrien og vindkraftens interesseorganisasjon er positiv, mens fiskeriinteressene er mer avventende.

Daglig leder Åslaug Haga hos vindkraftprodusentenes interesseorganisasjon Norwea mener at Regjeringen med dagens utspill til høring er et helt avgjørende skritt på veien mot havvind i norske havområder. – Hvis tidsplanen for det videre arbeidet nå overholdes, så kan dette bli starten på et nytt industrieventyr for Norge, uttaler hun...
Artikkelen er 516 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.