Utbygging av havvind kan komme i konflikt med fiskeriinteressene. Foto: AdobeStock/Анна Костенко

Industrien og vindkraftens interesseorganisasjon er positiv, mens fiskeriinteressene er mer avventende.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Daglig leder Åslaug Haga hos vindkraftprodusentenes interesseorganisasjon Norwea mener at Regjeringen med dagens utspill til høring er et helt avgjørende skritt på veien mot havvind i norske havområder. – Hvis tidsplanen for det videre arbeidet nå overholdes, så kan dette bli starten på et nytt industrieventyr for Norge, uttaler hun...
Artikkelen er 516 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.