Olje- og energiminister Terje Aasland. Skjermdump fra pressekonferanse

Regjeringen sender ut et høringsforslag på tildelingskriterier som skal minimalisere støttebehovet.

[abform_energi]
Regjeringen sender i dag ut tildelingskriteriene for flytende havvvindprosjekter på de to områdene Sørlige Nordsjø 2 og Utsira Nord. Innen 6. januar skal høringsinstansene gi svar på Regjeringens forslag til blant annet prekvalifisering, kontraktsmodeller, støttekriterier, og andre tildelingskriterier. Målet er at den første flytende vindturbinen skal kunne levere strøm til...
Artikkelen er 397 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.