Mange folk i arbeid på det mest hektiske under ombygging av Aunfoss kraftverk. Foto: NTE

Ombyggingen av Aunfoss kraftverk skulle koste 145 millioner kroner. Resultatet blir rundt 107 millioner kroner.

Som regel er kraftutbyggere sjeleglade for å komme i mål til rett tid på budsjett. Ikke så rent sjelden blir overskridelsene betydelige. Men når NTE nå er i ferd med å avslutte den omfattende ombyggingen, viser det seg at de havner langt under de opprinnelige prognosene og budsjettet. – Fantastisk bra...
Artikkelen er 1082 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.