Gaudøla kraftverk. Foto: Wikimedia Commons

Småkraftoperatøren utvider sin kraftportefølje med en åremålskontrakt med Gaudalskraft AS.

Kraftverket i Sunndal kommune i Møre og Romsdal produserer 7,3 GWh/år ble satt i drift i 2004. Det er et elvekraftverk som utnytter et fall på 156 meter i elven Gaudøla, en sideelv til Usma. Kraftverket har to peltonturbiner på tilsammen 2 MW. Skarp konkurranse – Konkurransen om å få overta...
Artikkelen er 263 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.