– Vi har styrket oss kraftig på rehabilitering og oppgradering av generatorer, forteller markedssjef Kristian Glemmestad i Andritz Hydro AS, her i verkstedet på Jevnaker. Foto: Stein Arne Bakken

Høye kraftpriser gjør at tid er blitt kritisk viktig for kraftselskapene. Andritz Hydro gjør alt for å effektivisere.

Andritz Hydro AS på Jevnaker er en flittig bruker av flyplassen like i nærheten. Her står fly klare til å frakte montører til serviceoppdrag på kraftverk langt av gårde. – Vi merker et betydelig press fra våre kunder for å få minsket nedetiden når det skal utføres vedlikehold og rehabiliteringer...
Artikkelen er 1096 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.