Montører utfører feilretting på distribusjonsnettet i Vesterålen. Foto: Vesterålskraft Nett

Nå vurderer selskapet om de skal anke videre til Høyesteretts ankeutvalg.

Sortland kommune får beholde sin aksjemajoritet i Vesterålskraft AS gjennom sitt heleide aksjeselskap Vesterålen Energi AS. Dermed oppnår ikke Lofotkraft AS sitt ønske om et majoritetseierskap i Vesterålskraft. Administrerende direktør Arnt M. Winter i Lofotkraft sier til Energiteknikk at de ikke har tatt stilling til om de skal anke saken...
Artikkelen er 516 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.