kontrollrom
Driftskontrollsystem. Fra Aneos kontrollrom. Foto: Aneo

En ny rapport fra SINTEF anbefaler små og mellomstore selskaper i kraftbransjen om å koordinere innkjøp.

[abform_energi]
Det er NVE som har bestilt rapporten «Sett krav til IKT-sikkerhet i anbud og kontrakter» av SINTEF Digital. Rapporten presenteres som en forstudie om kravsetting, som i all hovedsak er en litteraturstudie over all tilgjengelig forskning som er gjort på sikkerhetsaspektene i leverandørkjeder og i innkjøpsprosesser. Forskerne i SINTEF Digital...
Artikkelen er 401 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.