raaum
Daglig leder Margrete Raaum under et fagseminar om sikkerhet i det grønne skiftet i Oslo. Foto: Atle Abelsen

Kontrollsystemene er en akilleshæl i kraftsystemet. Leverandørene har et betydelig forberdingspotensial.

[abform_energi]
En av de mest sårbare punktene i kraftsystemet ligger i kontrollsystemene. Daglig leder Margrete Raaum i KraftCERT pekte på dette da organisasjonen la fram årsrapporten onsdag 8. mars. –  I år, som i fjor, er det å vurdere hva slags input som kommer til systemene som er den største sårbarheten....
Artikkelen er 352 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.