SOL
Illustrasjonsfoto: Shutterstock

Sikkerhetsansvarlig hos Glitre Nett registrerer flere nye importører som gjør installasjonen selv.

[abform_energi]
På Agder har veksten i antall kunder med solcelleanlegg som skal levere strøm inn på det lokale strømnettet økt med ca. 30 prosent siden nyttår, skriver Glitre Nett i en pressemelding. – Vi ser en ulik kvalitet på disse produktene. Vi ser også at mange har en formening om at...
Artikkelen er 799 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.