Målinger på nye Håland transformatorstasjon for å finjustere vernet. Foto: Lnett
Målinger på nye Håland transformatorstasjon for å finjustere vernet. Foto: Lnett

Lnett oppgraderer sitt distribusjonsnett. Men kundene får ikke full effekt før Statnett kommer etter.

Nettselskapet Lnett AS (eid av Lyse-konsernet) i Rogaland bruker mer enn en milliard kroner årlig på å ruste opp gammelt og bygge nytt distribusjonsnett i 2023 og årlig flere år framover. Det gir en økning på nettleia med 10 prosent for rundt 90 prosent av deres kunder. Men deres kunder...
Artikkelen er 644 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.