Markedsdirektør og grunder Magnus Haugen hos Avju Solutions med prototypen til sensoren Observer. Foto: Avju

En ny leverandør av linesensorer i Alta jobber hardt for å komme på markedet. Avju rekrutterer og skal bli dobbelt så store.

Netteiere i Norge og internasjonalt ønsker å digitalisere kraftnettet for å hente ut marginer i driften. Det er til fordel også for strømkundene, som sitter blir sittende med regningen dersom kraftsystemet forblir uoversiktlig, lite fleksibelt og gammeldags. Dette fører til at markedet for leverandører av linjesensorer og systemer for å...
Artikkelen er 982 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.