Eidsiva Energi er med på å utvikle ladeinfrastruktur for å elektrifisere anleggsplasser langt fra kraftnettet. Foto: AdobeStock

Energiselskapet Eidsiva satser friskt i samarbeid med flere industripartnere for å utvikle ladeinfrastruktur for anleggsbransjen.

Eidsiva Vekst AS, et underbruk av Eidsiva Energi AS, samarbeider med tre industripartnere gjennom prosjektet Zecon om blant annet å utvikle en såkalt ladelastebil som skal betjene elektriske anleggsmaskiner i områder uten tilgang til nett, eller med svakt nett. Ideen er at ladelastebilen skal lade et stort batteri med kapasitet...
Artikkelen er 583 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.