hilde
Samfunnskontakt Astrid Hilde i Glitre Nett. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

– Dagens regulering av nettselskapene er et Norgemesterskap i å gjøre minst mulig.

Samfunnskontakt i Å Energi/Glitre Nett, Astrid Hilde, kom ned et kraftig spark til myndighetene i et innlegg under Arendalsuka tirsdag. Uten endringer i reguleringen og uten at det tas tak i konsesjonsprosessene, klarer vi ikke å elektrifisere Norge, og vi nå ikke klimamålene Stortinget har satt, fremholdt hun på arrangementet...
Artikkelen er 259 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.