lynne
Viseadministrerende direktør John Marius Lynne i Elvia på budsjetthøring i Stortinget tirsdag. Skjermdump: Stortinget

Reduserer insentiver til effektiv drift mens kundene blir sittende igjen med regningen.

I sitt forslag til statsbudsjett for 2024 vil regjeringen redusere utjevningen av nettleie fra 20 millioner kroner til 18 millioner kroner. – Underlig prioritering, mente Distrkitsenergi-sjef Knut Lockert. I budsjetthøringen i Stortingets energi- og miljøkomité tirsdag talte viseadministrerende direktør i Elvia, John Marius Lynne, Loclert midt imot. Lynne la i...
Artikkelen er 134 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.