Aker Verdal
Aker Verdal. Arkivfoto: Informasjonsavdelinga NTFK/Wikimedia Commons
Aker Solutions er et ingeniør- og prosjektselskap som sysselsetter 11.000 ansatte globalt, hvorav 8000 i Norge. Selskapet har ekspertise innen installasjoner og teknologi på dype havområder, og leverer fundamenter til både bunnfast og flytende havvind. Selskapet produserer i tillegg turbiner og annet utstyr til vannkraftverk, og utvikler teknologi for å...
Artikkelen er 177 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.