sæther og trygve
Statssekretær Elisabeth Sæther i Olje- og energidepartementet framsnakket fjernvarmen på Fjernvarmedagene onsdag da hun ble utspurt av sjefen i Norsk Fjernvarme, Trygve Mellvang Tomren-Berg. Foto: Øyvind Zambrano lie

Statssekretær Elisabeth Sæther synes ikke det er kontroversielt å si at fjernvarme er energieffektivisering, stikk i strid med signaler fra NVE.

  • Øyvind Zambrano Lie

Bruk av fjernvarme til oppvarming av bygg kan ikke generelt kalles energieffektivisering, slo NVE nylig fast i et innspill til ny energimerkeordning. På Fjernvarmedagene onsdag ble statssekretær Elisabeth Sæther i Olje- og energidepartementet spurt om innspillet. - Nå skal jeg komme med et kontroversielt spørsmål: Er fjernvarme energieffektivisering, spurte sjefen...
Artikkelen er 416 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.