tipp
Riggområdet fra byggingen av nytt kraftverk i Litledalsvassdraget. Arkivfoto: SKL

Begynte å bygge uten godkjent teknisk plan. «Alvorlig», mener NVE.

Utvidet med utdypende detaljer fra NVE. Sunnhordland Kraftlag AS (SKL) har fått et overtredelsesgebyr på 1200.000 kroner fra NVE, for det direktoratet kaller «et alvorlig brudd på sikkerhetskravene» da de bygde Løkjelsvatnet kraftverk i Etne kommune. Bakgrunnen for gebyret er at utbyggingen av vannveien til kraftverket startet før teknisk plan...
Artikkelen er 438 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.