Administrerende direktør Terje Vedeler i Småkraft AS har sendt fire og varsler ytterligere 19 konsesjonssøknader i løpet av året. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Småkraft AS står bak halvparten av registrerte konsesjonssøknader for småkraftverk i 2023.

Det er prosjektene Hilleshamn, Hoffmannselva, Femtevasselva og Grunningsdalen som NVE nå skal vurdere. Det er halvparten av søknadsmassen som NVE har registrert for nye småkraftprosjekter så langt i 2023. Tyvetall årlig – Vi har under utarbeidelse ytterligere 19 søknader som vi håper på å rekke å få sendt inn i...
Artikkelen er 323 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.