aadland
Konserndirektør for nett i BKK, Kristin Aadland, bedrev forfriskende selvransakelse på Fornybar Norges nettkonferanse i Ålesund tirsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

BKK prosjekterer nå mer i tidlig fase, bestiller kritisk materiell før beslutning i styret og setter ut større pakker på anbud.

Mens menge nettselskaper kom med hard kritikk av Statnett på Fornybar Norges nettkonferanse i Ålesund, vendte BKK blikket innover. – Det er veldig lett å peke på NVE og Statnett når det gjelder tidsbruk i prosjekter. Men jeg tenker at vi heller skal ta et kritisk blikk på oss selv...
Artikkelen er 345 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.