Olav Osvoll, som i dag leder Eviny Fornybar, tar over som konsernsjef i Tussa til våren. Foto: Tussa

Olav Osvoll er ansatt som ny konsernsjef i Tussa. Osvoll er i dag konserndirektør i Eviny Fornybar AS.

Han overtar etter Elling Dybdal, og tiltrer stillingen 1. april 2024. «Styret i Tussa Kraft er svært fornøyd med at Olav Osvoll har takket ja til å overta som konsernsjef i Tussa når Elling Dybdal går av med pensjon», skriver selskapet i en pressemelding. Olav Osvoll er utdannet ingeniør med...
Artikkelen er 418 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.