kulås
– Sauland vil bli et kostbart prosjekt,, sier styreleder Geir Kulås i Sauland kraftverk AS. Foto: Sauland kraftverk AS

Derfor velges en annen anskaffelsprosess enn normalt, der entreprenører og leverandører skal være med å finne de beste løsningene.

Styret i Sauland kraftverk AS har bestemt å gå ut med tilbudsforespørseler for bygging av det planlagte Sauland kraftverk i Hjartdal. Prosjektorganisasjonen jobber nå for fullt med å klargjøre forespørsler og prekvalifisere leverandører før forespørslene sendes ut i løpet av vinteren, skriver selskapet i en pressemelding. Sauland kraftverk AS er...
Artikkelen er 308 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.