solcelletak
Regjeringens ønske om å skattlegge inntekter fra salg av solstrøm, møter sterk motstand. Foto: Elena Elisseeva/Mostphotos

Skatteetaten vil skattlegge alle med solceller på taket som næringsdrivende. Planene møter kraftig motstand.

Det er E24 som melder dette, basert på et oppslag i Klassekampen. Både NHO, solcellebransjen og SV advarer nå om at skattetrøbbel kan gi bom stopp for solceller på private hjem, skriver avisen. Det aller meste av strømmen fra private solceller går til eget forbruk, men i perioder, spesielt om...
Artikkelen er 346 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.