storbukås
Andreas Storbukås, daglig leder i Å Energi Varme, i Vesterveien fjernvarmesentral i Kristiansand. Foto: Å Energi

Næringskunder skal få større rabatt.

Høye kraftpriser de siste årene har medført høye priser på fjernvarme. «Nå gir Å Energi Varme sine næringskunder enda bedre rabatt, for å skape mer forutsigbarhet og hjelpe næringsbygg og offentlige bygg med å takle utfordringene knyttet til kaldt vær og høye energipriser», skriver selskapet i en pressemelding. Når kundens...
Artikkelen er 183 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.