vindturbin
Illustrasjonsfoto: Robert Sandell/Mostphotos

Energidepartementet har stadfestet NVEs vedtak.

I desember 2021 ga Energidepartementet (ED) Lillesand Vind AS, som eies av Asko, utsatt frist til å sette i drift Lillesand vindkraftverk, på grunn av Lillesand kommunes «uhjemlede myndighetsutøvelse». Fristen ble utsatt ett år, til 31. desember 2022 Vindparken skulle etter planen bli på 13,5 MW Den 3. oktober 2022...
Artikkelen er 271 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.