En av to batteriparker på 20 MW som Eco Stor åpnet i Bavaria i Tyskland i fjor. Prosjektet ble utviklet i samarbeid med Kyon Energy og Verbund. Foto: Kyon Energy

Det norske batteriselskapet Eco Stor, eid av Å Energi, rigges for ytterligere vekst i Tyskland ved å hente internasjonal kapital.

– Eco Stor er en fantastisk gründerhistorie og en av flere ledende posisjoner vi over tid har utviklet innen energitjenester og lagring. Det at vi nå får med noen av de største internasjonale investorene innen fornybar energi, er en bekreftelse på at vår brede tilnærming over tid har vært riktig, sier...
Artikkelen er 587 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.