gullaksen
Per Gullaksen erstatter Johnny Bruheim som kraftverkssjef ved Hydro Energi Sogn. Foto: Hydro

Per Gullaksen er ansatt som ny kraftverkssjef for Hydro Energi Sogn.

Gullaksen er i dag teknisk sjef ved Hydro Aluminium i Årdal. Han erstatter Johnny Bruheim som gikk inn i rollen som vassdragsteknisk ansvarlig (VTA) i Røldal-Suldal fra september 2023, skriver Hydro i en pressemelding. Gullaksen vil tre inn i den nye rollen 1. mai 2024. Jan Erik Vold har vikariert...
Artikkelen er 171 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.