mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

RME foreslår at man skal få dele 5 MW egenprodusert strøm mellom naboeiendommer.

Fra 1. oktober 2023 ble det mulig å dele egenprodusert fornybar strøm med andre kunder innenfor en eiendom. Løsningen gjorde det mulig for blant annet borettslag å dele solkraft med beboerne i borettslaget. RME har på oppdrag fra Energidepartementet kommet med forslag til en ny delingsløsning som legger bedre til...
Artikkelen er 300 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.