Byro kraftverk i Ullensvang kommune fikk hard medfart av jordskredet som gikk i desember. Foto: Inga Øygard Jaastad / Hardanger Folkeblad

Etter å ha blitt tatt av skredet i Ullensvang i desember, regner Småkraft med å kunne levere strøm fra Byro allerede når vårflommene setter inn i mai.

Styret i Småkraft AS vedtok i går ettermiddag å gjenoppbygge Byro kraftverk ved Måge i Ullensvang kommune i Hardanger akkurat slik det var. Kraftstasjonen ble rammet av et flomutløst jordskred i midten av desember, og fikk skader på aggregatet. Dette skrev Hardanger Folkeblad om i desember. Nå skal de bygge...
Artikkelen er 355 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.