Østenden av Rullestadvatnet mot Rullestadjuvet. Bilde fra Konsesjonssøknaden 2011. Foto: Multiconsult og RSE

Beslutningen er tatt. Om SKL følger opp, kan tre nye kraftverk kontraheres i løpet av februar.

Oppdatert 8. februar 2024 kl 16:20: Småkraft AS vil ikke bekrefte eller kommentere den tidligere pubiserte totalsummen på de tre kraftverkene inkludert ledningen på 500 millioner kroner. Det er de tre kraftverkene Bordalen, Skromme og Kvernhuselva i Etne kommune, også kjent under navnet Rullestad-utbyggingen, som styret i Småkraft AS i...
Artikkelen er 394 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.