Raufoss Industripark blir stadig større, og blir utvidet mot nord. Industrien her har et stort behov for mer kraft. (Foto: Raufoss Industripark)

Eidsiva og Hafslund har identifisert et mulig vindkraftprosjekt i Vestre Toten kommune. Ny lokal kraftproduksjon er spesielt viktig for Raufoss Industripark.

I Vestre Toten kommune i Innlandet har to av Norges største energikonsern, Eidsiva og Hafslund, identifisert et mulig vindkraftprosjekt som kan forsyne den lokale industrien med strøm. Onsdag ble formannskapet informert om prosjektet og hvilke muligheter det kan gi for kommunen og industrien. I første omgang skal kommunen kun ta...
Artikkelen er 402 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.