aasland
Energiminister Terje Aasland. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Men vil se på muligheten for å innføre en lovhjemmel for tidlig avslag av konsesjonssaker.

Vil regjeringen vurdere å innføre tydelige tidsfrister for saksbehandlingstid for fornybar kraft også i Norge, spør Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik i et skriftlig spørsmål til energiminister Terje Aasland (Ap). Hun påpeker at svært langvarige konsesjonsprosesser medvirker til at vi ikke vil få den nye kraften vi trenger raskt nok, og...
Artikkelen er 295 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.