Vindturbin
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Hydro Energi vil unngå at kommuner, NVE og nettselskapene peker på hverandre for avklaring.

Som Energiteknikk har omtalt, er flere aktører bekymret for at de nye konsesjonsreglene for vindkraft kan føre til at videre utbygging stopper opp. Frykten er at koordineringen av prosessene i Plan- og bygningsloven og Energiloven. Hydro Energi tar opp spørsmålet i et brev til Energidepartementet. «Det hersker i dag stor...
Artikkelen er 538 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.