– Fremover er det avgjørende at det blir lagt til rette for enklere og raskere utbygging av strømnettet og kraftproduksjon, konsernsjef sier Pablo Barrera i Haugaland Kraft AS. Foto: Haugaland Kraft/Haakon Nordvik.

Haugaland Kraft investerte for totalt 919 millioner kroner i 2023 for å ruste samfunnet for en grønnere hverdag.  

Investeringene fordeler seg på strømnett, fiber og kraftproduksjon. Behovet for å få tilført mer kraft til alle samfunnslag i regionen er betydelig. Store deler av investeringene i 2023 er knyttet til forsterking og utbygging av strømnettet. Konsernet leverer også i 2023 et solid resultat. Som følge av lavere strømpriser, er resultatet...
Artikkelen er 457 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.