grundt
På Småkraftdagene mandag varslet Øystein Grundt, seniorrådgiver i Småkraftforeninga, stor aktivitet i småkraftbransjen også framover. Foto: Øyvind Zambrano Lie

- Bransjen varsler opp mot 100 nye søknader i løpet av dette året og neste år, sier Øystein Grundt i Småkraftforeninga.

På Småkraftdagane i Bergen mandag ga Grundt en status for småkraftaktiviteten. - Det er nå 56 anlegg under bygging, og det er fryktelig mye i forhold til hva det har vært før, det øker på. Det er drøyt 200 MW og 0,6 terawattimer som vi leverer inn i markedet i...
Artikkelen er 756 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.