henrik bache
Henrik Bache, administrerende direktør i eSmart Systems. Foto: eSmart Systems

Norske eSmart Systems har signert en kontrakt med en minimumsverdi på 120 millioner kroner med energileverandøren Alliander i Nederland.

Kontrakten omfatter tjenester med tilhørende programvare for inspeksjon av distribusjonsnettet til Alliander, en av de største energileverandørene i Nederland. eSmart Systems skal levere en fullstendig, bildebasert, digital anleggsoversikt over Allianders nærmere 60.000 nettstasjoner og kabelskap. Det skal gjøre det mulig for selskapet å analysere tekniske forhold, forutsi og forbedre prosesser...
Artikkelen er 225 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.