Foto: Akershus Energi

Akershus Energi produserte 18 prosent mer vannkraft i fjor enn året før, men fikk langt mindre for kraften.

Akershus Energi fikk et resultat etter skatt på 241 millioner kroner i fjor, mot 244 millioner kroner i 2022. Konsernet hadde et driftsresultat (EBITDA) på 1417 millioner kroner, som er 1133 millioner kroner lavere enn året før. Reduksjonen i EBITDA kommer i hovedsak som følge av lavere oppnådde kraftpriser. Resultatet...
Artikkelen er 159 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.