statnett
Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Statnett-ansatt vil ha tettere samarbeid i bransjen for å sikre alle mann til pumpene ved krig og kriser.

I Sverige er det etablert en organisasjon som skal dekke større hendelse på tvers over hele landet, med ledere og fagpersoner som øver med å jobbe sammen for å være forberedt, skriver fagansvarlig for arbeid i høyden, Frode Nilsen i Statnett, i en epost til Energidepartementet, som  Energiteknikk har fått...
Artikkelen er 449 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.