aasland
Energiminister Terje Aasland (Ap). Foto: Øyvind Zambrano Lie

Energidepartementet har forlenget unntaksregelen slik at nettselskapenes inntekter fra energileddet kan utgjøre mer enn 50 prosent frem til 1. juli 2026.

– Vi trenger et bedre kunnskapsgrunnlag for å vite hvordan og om endringene i nettleien påvirker folks strømforbruk. Ved å varsle forlengingen nå, har også nettselskapene gode muligheter for å gi god informasjon til kundene sine fremover, sier energiminister Terje Aasland (Ap) i melding. Forskrift om effektbasert nettleie trådte i...
Artikkelen er 155 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.