trygve
Trygve Mellvang Tomren-Berg, daglig leder i Norsk Fjernvarme. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

– Styret og jeg har ulikt syn på videre utvikling av Norsk Fjernvarme, sier Trygve Tomren-Berg.

Trygve Tomren-Berg gir seg som daglig leder i Norsk Fjernvarme etter fire år i stillingen og til sammen elleve år i organisasjonen. Oda T. Gipling går inn i rollen som fungerende daglig leder, skriver Norsk Fjernvarme i en pressemelding.

– Det har vært intense, interessante og utrolig givende år i en fantastisk spennende næring, fylt med kunnskapsrike, engasjerte og ikke minst utrolig hyggelige folk, sier Tomren-Berg i meldingen.

– Derfor er det med et visst vemod jeg nå slutter. Samtidig er det et naturlig tidspunkt, ettersom styret og jeg har ulikt syn på videre utvikling av Norsk Fjernvarme, sier den avtroppende daglige lederen.

Styreleder Irene Vik i Norsk Fjernvarme takker Tomren-Berg for å ha gjort fjernvarmebransjen mer synlig og kjent i Norge

– Trygve har deltatt i utallige politiske høringer på vegne av bransjen, ledet konferanser og forfattet kronikker. Han har gode kunnskaper om alle fjernvarmeselskapene i hele Norge, og kjenner alle utfordringene og mulighetene fjernvarmen har. Vi i Norsk Fjernvarme tar med oss det han har bygget opp videre inn i den viktige jobben med å få bedre rammevilkår for fjernvarmebransjen i Norge, sier Vik i meldingen.

Tomren-Berg har ifølge meldingen ikke har planer om å legge bort engasjementet for næringen.

– Det er mye jeg kunne tenke meg å jobbe videre med innenfor fagfeltet. Men først blir det en god pause sammen med familien, sier  han.