irene vik
Irene Vik, styreleder i Norsk Fjernvarme. Foto: Marius Beck Dahle.

Norsk Fjernvarme skal diskutere nærmere samarbeid med Fornybar Norge.

– Vi kommer til å spørre årsmøtet om det er interessant å inngå nærmere samarbeid enten med andre bransjeforeninger, fortsette som egen selvstendig forening, eller inngå nærmere samarbeid med for eksempel Fornybar Norge, og gjøre en utredning av det, sier styreleder Irene Vik i Norsk Fjernvarme til Energiteknikk. Styret har...
Artikkelen er 280 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.