nve hovedkontor
NVEs hovedkontor på Majorstua i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Til tross for at både Multiconsult og nå Norconsult har anbefalt mer positive vilkår for fjernvarmen.

Etter en ekstrarunde hos Energidepartementet, og enda en konsulentutredning, har NVE nylig levert et innspill for vekting av fjernvarme som står fast på forslaget fra oktober om at fjernvarme skal ha en vektingsfaktor i energimerkeordningen på 0,8. Dette til tross for hard kritikk fra fjernvarmebransjen, som mener vektningen ikke tar nok...
Artikkelen er 502 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.